Linkbuilding uitbesteden? Dan ben je aan het juiste adres. Linkbuilding Expert behandeld de linkbuilding en SEO van meer dan 100 bedrijven in Nederland en Vlaanderen.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Zeld aan links geraken is zeer  moeilijk, probeer het maar eens uit! Stuur 100 mails naar interessante bedrijven en vraag of ze een link willen ruilen. Je zal snel merken dat het niet lukt, 80 procent weet niet waar het over gaat, de meeste beseffen niet wat de limpact van linkbuilding is, 90 procent kan hun website niet zelf aanpassen en kan dus ook geen links plaatsen. Ze moeten het doorgeven aan de webdesigner en die doet er ook niets meer … Daarom is je Linkbuilding uitbesteden zeker aan te raden.

Wij beschikken over meer dan 3000 eigen website in verschillende niches, wekelijks komen er websites bij. Wij werken niet via linkruil. Wij ontwikkelen voor onze klanten relevante websites waar hun links komen op te staan. Deze websites hebben een goede DA en PA wat belangrijk is voor de waarde van de link. Want een link op een website die niet relevant is of ook geen hoge DA en PA waarde heeft brengt niets op!

Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk

Linkbuilding uitbestedenBij linkbuilding (link opbouw) probeer je hyperlinks van andere websites te laten verwijzen naar de website van je bedrijf. Dit doe je om hoger in zoekmachines te komen. Een hyperlink, ook wel een link genoemd. Zoekmachines zoals Google gebruiken links om het internet te doorzoeken en in kaart te brengen. Dit wordt ook wel indexeren of crawlen genoemd. Google gaat als het ware van link naar link en ontdekt waar pagina’s en websites over gaan. Als het een pagina tegenkomt dan slaat hij deze op in de index.

Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jouw website. Dit is essentieel voor je positie in zoekmachines zoals Google. Google ziet links naar jouw website namelijk als een stem van iemand. En hoe meer stemmen je krijgt, hoe relevanter en waardevoller Google jouw website zal zien.

Google waardeert linkbuilding

Door uitlatingen van Google is bekend dat het verkrijgen van links naar een webpagina het belangrijkste onderdeel is om hoog te scoren in de zoekresultaten. Links als een ‘ranking factor’ zorgde ervoor dat Google zich onderscheidde van de concurrentie omdat door deze links veel betere kwaliteit naar boven kwam. Een link naar een pagina is immers een stem voor die pagina en op die manier kon Google de dominante positie opbouwen die het nu heeft.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het opbouwen van links een echte business is geworden. Mensen gebruiken Google vaak en als er business te halen valt dan moet je met je bedrijf hoog scoren in de zoekresultaten. Er zijn veel technieken om links te vergaren en deze variëren in moeilijkheid. Over het algemeen kun je stellen dat linkbuilding een lastig onderdeel van zoekmachine optimalisatie is maar om hoog te scoren heb je dit absoluut nodig en linkbuilding is trouwens de toekomst.

Slechte links bestaan ook

Linkbuilding kan onderhevig zijn aan manipulatie. Vooral in het verleden werkten slechte links nog prima om hoog te scoren in Google en maakten veel SEO-ers daar handig gebruik van. Deze slechte links worden ook wel spamlinks genoemd. Google is niet gek en straft tegenwoordig met penalties misbruik van links. Het is belangrijk dat je je niet inlaat met spamlinks en met het juiste SEO bedrijf in zee gaat vandaar is linkbuilding uitbesteden de beste zaak.

Maar wat is het juiste SEO bedrijf?

Dat is een linkbuilding kantoor die linkbuildingtechnieken toepast die Google accepteert. Omdat Google slimmer is dan vroeger zie je dat slechte links ook minder goed werken. Het verkrijgen van goede links is dus een rotsvast advies en is onmisbaar voor succes in de Google top 10 lijst.

Contacteer ons

Je Linkbuilding uitbesteden aan ons kantoor is een goede zaak. Vraag vandaag nog meer info of een offerte. Mail: info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier.

 


Over ons

Neem het van ons aan het is voor alle bedrijven noodzakelijk om sterk online aanwezig te zijn en uw prospects de mogelijkheid te bieden u op internet te vinden.
Terwijl iedereen probeerd om hoog te scoren in de zoekresultaten, bvergeet het merendeel van de digitale marketeers om linkbuilding toe te passen. Linkbuilding is dé methode om je websiteverkeer te vergroten en de concurrentie voor te blijven.

Er zijn 2 mogelijkheden ofwel moet een bedrijf interne marketeers inhuren die veel links proberen te zorgen, ofwel je linkbuilding uitbesteden aan een externe specialst. Als u niet weet hoe u aan linkbuilding moet beginnen en wat je kan en niet kan, mag of niet mag werk dan met een extern linkbuilding bureau. Wij zorgen dagelijks voor het online succes van heel wat Websites in Nederland en Vlaanderen. Je linkbuilding uitbesteden via ons bureau is een goede zaak. Want bij ons ben je zeker van betrouwbare backlinks naar je website.